Tredobling af testosteron og forbedring af sædkvalitet med rødt lys?

Tredobling af testosteron og forbedring af sædkvalitet med rødt lys?

 

Tredobling af testosteron og forbedring af sædkvalitet med rødt lys?

Frederik på 29 havde dårlig sædkvalitet. Efter seks ugers behandling med rødt lys har han ikke blot forbedret sædkvaliteten og gjort sin hustru gravid.

 

Følgende er uddrag fra en succeshistorie hos CryoVital, der benytter professionelle rødlyspaneler fra lysterapi.dk

 

Sædcellerne svømmer hurtigere

Sædcellernes evne til at svømme og bevæge sig frit er hele forudsætningen for fertilitet og reproduktiv sundhed. Undersøgelser offentliggjort i Pub Med, National Library of Medicine i 2013, 2014 og 2018, viser, at behandling med rødlys på testiklerne, har en positiv effekt på sædens mobilitet. Sædcellerne får kort sagt lettere ved at bevæge sig rundt, når de har været udsat for lysbehandlingen.

 

En tredobling af testosteron-niveauet

Når niveauet af det mandlige kønshormon, testosteron, er lavt, er det sværere at gøre kvinden gravid. Men også her kan professionel rødlys-behandling hjælpe med at booste testosteron-niveauet. Faktisk viser undersøgelser offentliggjort i Pub Med i marts 2013, at man med den rette dosis rødlysterapi på testiklerne, kan øge testosteron-niveauet til det tredobbelte!


Endelig viser forsøg også, at man ved direkte behandling af skjoldbruskkirtlen med rødlys, kan forbedre kroppens evne til at producere steroid-hormoner, såsom testosteron.

---

Du kan finde professionelt rødt lys til hjemmebehandling HER.

Du kan læse hele artiklen HER.

Produkter nævnt i artiklen