Seneste nyt

Ejerskifte i Lysterapi.dk

Efter 15 fantastiske år med Lysterapi.dk er stafetten den 1/9 givet videre til nye kræfter.

De nye ejere er Ann Sofie Bækgaard og Rolf Nolsøe Bau, som begge har stor erfaring indenfor sundhedsfremmende tiltag.

Hanne og jeg sender stort tak til alle vores trofaste kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner. Det har været en fornøjelse.

Vi håber at alle vil støtte op omkring Ann Sofie og Rolf.
NYT Infrarødt sauna tæppe i luksus-udgave.

Dette kvalitets infrarøde saunatæppe forbedrer blodcirkulationen og forbrænder op til 600 kalorier på mindre end 30 minutters. Brug af infrarøde tæpper har mange fordele. Det er perfekt til hudpleje, vægttab, smertelindring, og til at styrke immunforsvaret.

Læs mere her.

Lysterapi-maske med 7 farver til behandling af ansigt og hals.

”Naturlig” Effektiv LED-lys hudbehandling til hjemmebrug.

RD7 lysterapimasken hjælper dig med rynker og anden hudbehandling i ansigtet og på halsen – med valg af hele 7 farvefrekvenser til netop dit behov i en og samme maske!

Det er kendt fakta, at lys kan afhjælpe forskellige hudproblemer, f.eks. hæmme dannelse af melaninpigment, bekæmpe hudinflammation i underhuden samt forbedre fremtoningen af ar og rynker.

Læs mere her.

Delbetaling op til 30.000 kr.

Hvis man vil dele sin betaling op UDEN renter og gebyrer, kan vi anbefale to muligheder:

Anyday med beløb fra 300 kr. op til 30.000 kr. i 4 måneder
ViaBill med beløb op til 10.000 kr. i 10 måneder

Begge muligheder kræver godkendelse og det foregår lynhurtigt. 

Du skal blot vælge enten Anyday eller ViaBill i betalingsmetoden i ordren, så går det rimelig nemt med at gennemføre købet med delbetalinger fordelt over 4 eller 10 måneder - OG det koster ikke ekstra = 0 renter og gebyrer.
Du får glæde af købet her og nu og betaler i stedet løbende. 

Rød og nær infrarød lysterapi bliver mere og mere udbredt

Senest har vi fået denne lille tilbagemelding fra et ægtepar bosat i Birkerød:
Så har vi nuppet de første 2x2 minutters lys. Det føles fedt!
Monteringen var dødnem på bagsiden af soveværelsesdøren, så man kan åbne til balkonen og høre fuglefløjt til de røde stråler ❤
Anden lysbehandling er nu gennemført, og vi er begge meget tilfredse. Man føler sig boblende energisk under og efter.

Ægteparret investerede nogle måneder efter i et lyspanel nummer 2 og det gav følgende reaktion:

WOW mere end dobbelt så godt!
Vi var på dejlige 5 minutter oppe og nede og for og bag og investerede i panel nummer 2. Min kone udbrød spontant efter brug:  "Det er altså mere end dobbelt så godt" og jeg er helt enig. Lyset og varmen samtidig fra knæ til næsetip er herligt - og tidsforbruget jo halveret. Hver en krone værd.

Ikke eksisterende Rabat-koder

Vi hører jævnligt om diverse rabatkoder, som skulle være tilgængelige i vores webshop. Det er umiddelbart ret uforståeligt, hvorfor visse personer og  virksomheder giver sig i kast med at oplyse rabatkoder, som ikke eksisterer i virkeligheden. Det har jo nok noget at gøre med at skaffe sig besøgende til sin side og dermed opnå visse fordele. 

En af de mest udbredte er Kupondo, som flere kunder refererer til. Vi kan oplyse, at vi intet samarbejde har med Kupondo eller andre tilsvarende sider. De oplyste rabatkoder er fri fantasi og når man kigger godt efter, fremgår det heller ikke som en rabatkode til vores lysterapi.dk, men blot som rabatkode til ordet lysterapi. På den måde lykkes det desværre at give vores kunder et indtryk af, at man kan bruge koden i vores webshop.

Vejledning til 2 faktor godkendelse af kortbetalinger

Brug Mobile Pay hvis du vil undgå bøvlet med 2-faktor godkendelse ved betaling med kort. Mobile Pay indeholder allerede 2-faktor godkendelse.

Læs denne vejledning om hvordan du forbereder dig til den nye EU-bestemte 2-faktor godkendelse af kortbetalinger.

Klimakompenseret pakke

Det er os en glæde at kunne meddele, at vi nu er tilmeldt ordningen for klimakompenserede pakker hos Postnord. Det betyder, at din forsendelsen af din pakke ikke belaster klimaet. Læs mere her.