Udtalelser

Jeg gav min mand en lysterapilampe i julegave, som jeg havde købt via jeres netbutik.
Jeg synes, at der var fin information om produktet, og prisen var ok. Jeg sammenlignede med øvrige net-tilbud. Forsendelse og levering foregik upåklageligt.
Vibeke Møller,
Senior Manager, Nets

Jeg vil gerne takke for den gode service I har ydet. Trods den beskadigede lysterapilampe har I været yderst behagelige at handle med. Det er efterhånden sjældent, at man møder det.
Anita Hansen,
Center for Socialpsykiatri, Kalundborg Kommune

Jeg har i mange år lidt af vinterdepression og sidste år var jeg sygemeldt i 17 dage - blandt andet som følge af depression og angst, som er nogle af symptomerne på vinterdepression. Jeg er ikke i tvivl om, at lyset fra lysterapilampen hjælper mig igennem den mørke tid.
Gertrud Trier Graabæk
Nordea Liv & Pension               

Områdedirektør Anne-Grethe Laursen fra Spar Bank i Grønland har stået for anskaffelsen af lysterapilamper til samtlige 40 medarbejdere og her er alle meget glade for initiativet. Hun fortæller, at medarbejderne bliver helt klart gladere og mere klare i hovederne.
Anne-Grethe Laursen, Nuuk

Hej Lysterapi
Jeg har lige været henne i jeres shhowroom og købe en dagslyslampe, og jeg bliver nødt til lige at fortælle jer, at den bare er super god. Jeg er faktisk meget overrasket over, hvor stor en forskel der faktisk er fra det lys vi har i forvejen. Lyset er meget behageligt og det er som om mine øjne kan hvile. Derudover passer den fint på mit skrivebord i størrelse og udformning.
Med venlig hilsen
Inge Møller Sørensen Forvaltningssekretær 
DAB  Finsensvej 33 2000 Frederiksberg

Vi købte Innolux Aurora, da den kan bruges til lysterapi, og samtidig er en meget smuk lampe der kan bruges til almindelig brug. Et godt valg!
Heidi, Tranum.

Jeg synes det var svært at vælge lysterapilampe, så jeg ringede og fik en masse at vide om lamperne og deres særlige egenskaber. Herefter var jeg ikke i tvivl. Det blev en smart lille SquareOne. Tak for hjælpen!
Karen, København

Det er især her sidst på vinteren at jeg har mærket til nedtryktheden og modløsheden. Jeg har hørt og læst en del om lysterapi og på jeres side fandt jeg lige netop lampen for mig. Den skulle gerne være pæn at se på og være nem at tage med sig på rejser. Da jeg så NatureBright SquareOne var jeg ikke i tvivl. Jeg måtte bare eje sådan en. Lyset fra den har i løbet af forbløffende kort tid givet mig et helt anderledes lyst syn på tingene. Kan anbefales!
Kim Pedersen, Valby

Om vinteren går Christina Toft i lysterapi ved sit skrivebord på arbejdet. Det er hendes enkle opskrift på at skifte vintertræthed ud med energi.
De fleste spærrer øjnene op, når de kommer ind på Christina Tofts kontor. Hun sidder nemlig badet i dagslys fra en lysterapilampe.
Selv lægger hun ikke længere mærke til sin kraftfulde skrivebordslampe. Til gengæld lægger hun mærke til, at det er slut med at være deprimeret og nedtrykt om vinteren.
Før fejede efterårets tristhed og nedtrykthed ned over Christina. I takt med at de visne blade faldt af træerne, forsvandt det meste af energien og humøret.
Selv kalder hun november for startskuddet på en styg årstid, hvor tristheden, modløsheden og trætheden kom snigende.  

”Det var det samme hvert år. Jeg fik den der åh-træthed, når den mørke novemberhimmel sænkede sig som en dyne over det hele. Jeg tror selv, jeg havde en vinterdepression i mindre grad. Jeg var trist og modløs og havde meget lyst til søde sager,” husker Christina. Hun havde flere gange hørt om lysterapi, og en af vintrene lånte hun en lysterapilampe af en veninde i 14 dage. Og effekten var til at tage og føle på.

”Jeg følte mig meget hurtigt mere frisk og sad ikke og hang så meget mere,” siger hun.

Oplevelsen fik Christina til at anskaffe sig sin egen lysterapilampe, og det har hun ikke fortrudt. Lysterapilampen står nu på hendes skrivebord på arbejdspladsen i Kræftens Bekæmpelse. Lampen ligner en ganske almindelig skrivebordslampe, og har også kostet nogenlunde det samme.

Men i stedet for at lyse ned i bordet peger lampen op mod ansigtet. Det betyder, at Christina får lysterapi, mens hun arbejder.

Det er ikke kun hende selv, der synes lampen er genial. Idéen har spredt sig til tre andre kolleger i afdelingen, der nu alle har fået virksomheden til at anskaffe lysterapilamper som skrivebordslamper. Christina selv er ikke i tvivl om, at lysterapien har taget brodden af hendes vintertristhed.

”Jeg har slet ikke den samme grad af tristhed mere om vinteren, hvor jeg før har slæbt mig på arbejde og været ved at falde ned i skrivebordet de sidste timer på eftermiddagen,” fortæller hun.

Eneste ulempe ved lysterapien er ifølge Christina Toft, at man mere eller mindre bliver afhængig af sin lampe. ”Jeg kan godt savne den i weekenden og synes, at der er lidt dystert og mørkt, hvis den ikke er tændt,” siger hun.

(Ovenstående er kopieret fra Dong Energy's hjemmeside)

Vi har i okt. 2012 modtaget den første kundeudtalelse om Valkee lysterapi head set - lysterapi via ørene:

For mig er det lidt tidligt med udtalelsen, da den virkelig mørke tid først kommer fra nu af, og mit velbefindende kan også være afhængig af mange faktorer. Ikke desto mindre kan jeg på nuværende tidspunkt sige følgende:

- Grunden til at jeg interesserede mig specielt for Valkee'en var, at jeg ønsker lysterapi, men samtidigt gerne vil undgå lysterapilampernes kolde blålige lys i øjnene, som jeg oplever som ubehageligt. Den meget spændende og veldokumenterede forklaring på Valkee's effekt har overbevist mig om, at lys imod al forventning kan optages af hjernen igennem ørerne!

- Jeg kan rigtig godt lide at bruge Valkee'en og gør det dagligt (i modsætning til andre ting, som får lov til at ligge i krogen efter en uges anvendelse.....). Lækkert design, nem anvendelse, let og nem at tage med på rejser.

- Mit førstehåndsindtryk er, at mit energiniveau er øget og at jeg nemmere kommer igennem eftermiddagen.

Jeg har allerede vist Valkee'en til flere venner og den har fundet megen interesse. Så, jeg er i hvert fald indtil videre glad og tilfreds med mit køb!

Britta B. Hansen, 2100 Ø

I januar 2014 modtog vi denne anmeldelse fra Ilycia, en blind kvinde, som har haft glæde af den alternative form for lysterapi, Valkee. Hun har nemlig ikke gavn af lysterapi gennem øjnene, 

Jeg har i 2-3 måneder brugt Valkee pga. vinterdepression. At tage lysterapi gennem ørene virker for mig. 

Mit hoved bliver meget aktivt og derved kan jeg lave meget hovedarbejde. Med andre ord bliver min hjerne mere aktiv og humøret forbedes, når jeg giver den lysterapi end når jeg ikke gør det.

Jeg er meget glad for lysterapien, som Valkee giver mig.

Ilycia Gyldenfryd

I november 2014 har vi modtaget følgende anmeldelse:

Bare efter en uge har jeg fået mere energi til hele dagen og føler mig gladere indeni. Og så dejlig og nem at bruge. Lige til at tage dem i ørerne og få lys.

Kan ligge og dase eller gå rundt og lave morgenmad. Jeg får meget let migræne af stærkt lys i øjnene, så helt perfekt igennem ørerne. Det virker.

Skuespiller Gry Bay - grybay.com

I november 2015 har vi modtaget den første udtalelse om en af de nye high tech dagslyslamper fra Dalen, her er det den største model DL-C408T:

Efter den første dag, hvor vi havde gået og eksperimenteret med hvor lampen skulle hænge, og hvor jeg havde fået rigtig meget lys fra den, havde jeg det til sidst som om jeg havde en hel sommerdag indeni mig.

Jeanette, Odense

Luminette lysbrille - udtalelse gengivet fra Trustpilot

Super, den bedste form for lysbehandling i øjeblikket. Service er helt i top.

Ina Bekke, Haldrup Psykologhus