Dagslyslamper - kundecases

Dagslyslamper til arbejdspladser, klinikker og institutioner


Med den nye dagslyslampeserie fra Dalen kan vi nu tilbyde en unik mulighed for at skabe et kraftigt men samtidig behageligt dagslys i ikke tilstrækkeligt oplyste kontorer og andre lokaler.
Om vinteren kan lamperne også med stor fordel benyttes af alle, der føler sig trætte og humørforladte denne periode af året. En virkelig god investering.
 
Lysterapi.dk er specialister i dagslyslamper og lysterapilamper. Vi har Danmarks største og mest innovative udvalg, også til skrivebordet.


Kundecase 1: Karolina Kærsner, Livstilsekspert

Karolina Kærsner arbejder meget hjemmefra, hvor hun udvikler kurser i livsstilsændring og arbejder med sin blog og SoMe platforme. Karolina er meget glad for lysterapi og har tillige anskaffet sig en Dalen dagslyslampe (DL-C415T), som nu er monteret i loftet, hvor den giver hende det vigtige dagslys.

Karolina skriver på sin blog: Hvis du har fulgt mig et stykke tid, eller siden sidste vinter i det mindste, så ved du at jeg elsker lysterapi. Det er min energi’s allerbedste ven i de mørke måneder. Og nu faktisk også  – hele året! Mit kontor er nemlig ret mørkt og har en ‘hule-vibe’ over det…

Ikke så optimalt, når det er der jeg skal sidde og være i mit bedste work-flow.

På mit skrivebord, har jeg to lysterapi lamper stående, som jeg bruger som skrivebordslampe året rundt. Men på trods af dem, så var rummet stadig mørkt, og ikke så indbydende. Jeg var faktisk ude i at overveje at flytte mit kontor, men så fik jeg den geniale ide at få en ‘dagslyslampe’ i loftet!

Og se lige billedet herover! Det taler jo for sig selv.

Den giver simpelthen det mest vidunderlige lys, som endda også kan reguleres imellem koldt og varmt lys. Det kolde lys bruges først på dagen, og giver os det gavnlige lys som solen giver os, der øger vores energi og vores humør. Det varme lys bruges sidst på dagen, så vi ikke forstyrrer vores hormonbalance og derved vores søvnkvalitet. Derudover har den også en natlysfunktion, lysdæmper. Jeg syntes at den er nem at betjene fra den lille fjernbetjening, der følger med.

Mit kontor er så lyst og indbydende nu!

Dagslys lampen jeg har valgt, hedder “Dalen DL-C415T” (53 cm.). Jeg har købt den online hos Lysterapi.dk, hvor jeg også har købt mine andre lysterapilamper.

Dem kan du læse mere om i min blog om lysterapi HER.

Kundecase 2: Sanne Kilde, Frisør, Salon Bibidi, Sæby

Klinikker, terapilokaler, frisørsaloner og andre lignende lokaler er oplagte steder, hvor man med fordel kan opsætte Dalen dagslyslamper. Vi har mange tilfredse kunder indenfor dette segment. Lyset kan nemlig nemt justeres med fjernbetjening, hvorved både lysstyrke og farvetemperatur kan indstilles. Det betyder at man kan indstille lyset ud fra klientens/kundens ønsker, så vedkommende føler sig mest muligt tilpas i rummet. Sanne er meget glad for 3 af de mindste Dalen lamper på 35 cm i diameter, DL-C215T. Til lokalet var denne størrelse mest optimal. Sanne udtaler:

Mine nye Dalen lamper fra lysterapi.dk er den bedste investering jeg længe har gjort til min lille salon. Jeg er mega glad for den gode hjælp jeg fik til at vælge de helt rigtige og waw en positiv forandring jeg oplever i hverdagen.
Jeg har før kæmpet rigtig meget med skygger og at det blændede fra de mange spots og fordi jeg har dør og vindue tæt op ad spejlet på den ene side blev lyset “skævt” på nogle tidspunkter.
Nu er der det lækreste jævne lys hele vejen rundt og aldrig skygger nogle steder.
Jeg var bekymret for om det ville blænde, men det gør det overhovedet ikke. Man kan sagtens ligge i vaskestolen uden det generer selv på fuld styrke.
Når der er mørkt ude virker det ret skarpt udefra men straks man går ind tænker man slet ikke over det. Kunderne kommenterer det er noget lækkert lys og det overrasker mig at de bemærker det.
Jeg bilder mig ind, at min energi er blevet meget bedre og jeg kan pludselig også falde i søvn hurtigt om aftenen. Jeg tror det er en positiv virkning fra lyset. Altså man har sådan lyst til at være i rummet.
Vi er ved at tale løsninger til de rum vi opholder os i privat så resten af familien også får glæde af det lækre lys.
Mine bedste anbefalinger herfra.
 

Kundecase 3: Roskilde Kommune

Vi har leveret 18 dagslyslamper til Roskilde Kommune, Center for Alkohol- og Stofbehandling.
Begejstringen er stor; hør hvad en medarbejder fra administrationen udtaler:
 
Jeg vidste ikke, at jeg manglede/havde behov for en dagslyslampe, før jeg fik en. I den periode jeg har gjort brug af lampen, som på nuværende tidspunkt er ca. 2 måneder, er der sket følgende:

  • Jeg har fået nemmere ved at falde i søvn – og derved fået et bedre søvnmønster

  • Fået vendt mig selv fra B til (næsten) A menneske

  • Jeg har fået mere energi i hverdagen

  • Jeg har nemmere til smil

  • Jeg har mærkbart fået reduceret min angst (socialfobi)

  • Jeg har ikke haft tegn på vinterdepression i den periode jeg har haft lampen

Jeg har en loftlampe (DL-C415T) på arbejdet, som jeg tænder når jeg møder om morgenen. I de første ca. 45 minutter, står den på ”morgenlys”, herefter skruer jeg op for det ”almindelige” lys.
Når det almindelige lys er på, virker lampen som enhver anden lampe, lige bortset fra at den ikke genererer genskin i for eksempel papir og PC-skærm.
Ca. 45 minutter inden jeg har fri, står den på ”aftenlys”, så kroppen lige kan vænne sig til tanken om at den skal falde til ro. Jeg ved ikke hvad der gør det, men det virker.
Jeg vil helt klart anbefale andre at anskaffe sig sådan en lampe, da den booster din krop og forbedrer dit personlige velvære. Hvis du er i arbejde, kan din arbejdsgiver få en gladere og mere engageret medarbejder, ved at investere i sådan en til dig, da jeg også er af den overbevisning, at den kan minimere sygdom/fravær og tungsind.
 
At man så, oveni købet, får en professionel og udsøgt betjening af Lysterapi.dk, som kommer ud til dig, taler med dig om dine behov, kommer med forskellige løsningsforslag, følger op på om det virker m.m., er jo kun et ekstra gode. Jeg giver de varmeste anbefalinger til Lysterapi.dk
 
Lene Westermann Jørgensen
Center for Alkohol- og Stofbehandling
Roskilde Kommune
Ringstedgade 16
4000 Roskilde
Dir. 46 31 71 86
 

Kundecase 4: Udtalelse fra Brønderslev Kommunes Socialpsykiatri og Rusmiddelområde

Der er på området en generel stor tilfredshed med de opsatte dagslyslamper, og flere har givet udtryk for en større grad af energi efter opsættelsen af disse lamper; dette er især udpræget i de mørke måneder af året.

Dagslyslamperne har medvirket til, at der generelt er et meget bedre lys-niveau på kontoerne på trods af at der er sat færre lamper op end der tidligere har været. Samtidig med at disse giver et mere behageligt lys, uden genskær fra skærme eller papirer.

Medarbejderne udtaler at de oplever at være mindre trætte i deres øjne efter en arbejdsdag, efter at have fået monteret de nye lamper, DL-C515T. Denne variant er udgået og erstattet af DL-C415T. 

Socialpsykiatri og rusmiddelområdet har igennem de sidste par år indkøbt Dalen dagslyslamper til alle de administrative kontorer, og til medarbejdernes gruppekontorer på døgninstitutionen under området, samt til de fleste lederkontorer og mødelokaler. 

Kundecase 5: Yoga Viborg

DL-S28T blev valgt til Yoga Viborg, hvor indehaver Rie Skov er meget glad for lamperne. 
Jeg har fået lamperne op og jeg er super glad for dem.
Det fungerer så fint at regulere lyset med fjernbetjening og jeg kan nå alle lamper fra et sted midt i rummet.
Kundecase 6: Forældrefonden, København N

Forældrefonden er for nyligt flyttet til lokaler, hvor medarbejderne savnede dagslys.
Det er nu løst med tilfredshed for de ansatte med dagslyslamper i kontorer, mødelokale og medarbejderrum.

Den valgte dagslyslampe er DL-S28T som loftslamper.
 

Kundecase 7: Drosthuset i Glostrup

”Vi er i Drosthuset meget glade for vores 4 dagslyslamper. De er med til at sikre gode arbejdsbetingelser, idet lamper giver et godt arbejdslys, og gør at man ikke bliver træt på samme måde som almindeligt lys.
Vi er også meget glade for muligheden i at regulere lyset både i styrke og farvetemperatur, da vi ikke har behov for at bruge det hele tiden. Det var god ide for os at få en demonstration af lamperne, da det gav et meget bedre billede af, hvordan de ville se ud i vores hus”.
 
Maibrit Nielsen, leder
Drosthuset Glostrup
Siestavej 8
2600 Glostrup
 
Tlf. 43 43 43 53

Dagslyslamperne her er DL-C515T, som er erstattet af DL-C415T.